PILAR ALDANA-MÉNDEZ

Escultora

Escultura en Vidre
Casting - Fusing - Joieria
Escultura en Pedra
Granit - Marbre - Talla Directa
Obra Monumental
Granit - Metall - Vidre - Fusta
Processos
Manuals - Industrials
Cursos d'Escultura
Vidre - Pedra - Modelatge - Motlles
javascript

Presentació

La seva obra escultòrica es manifesta a través d’obra monumental, instal·lacions i escultura en petit format, utilitzant vidre, pedra, fusta i ferro. Ha realitzat mes de 40 escultures monumentals per a museus, parcs y espais naturals en diversos països del mon. Exposa regularment i te obra en col·leccions particulars i museus a Espanya i Europa.

Es professora de cursos monogràfics d’escultura al seu taller i en escoles especialitzades, organitza tallers per nens i joves, imparteix conferencies i ha realitzat vídeos documentals sobre tècniques escultòriques. Ha estat gestora cultural de l’Associació Catalana de les Arts del Vidre i es membre actiu d’associacions internacionals d’escultura.

Ha rebut premis d’escultura en vidre a Alemanya i premis d’escultura publica a Itàlia i França. Ha estat seleccionada en destacats concursos d’escultura a Europa. Articles i fotografies dels seus treballs es troben publicats a diversos catàlegs, revistes d’art i pagines web de parcs i museus d’escultura.

Escultura en Vidre

Llegir més

Cursos d'Escultura

Llegir més

Escultura Monumental

Llegir més